Kako naručiti Papilon Design pozivnice za vjenčanje?


Naručivanje Papilon Design pozivnica, zahvalnica i sl. materijala je jako jednostavan proces! Javite nam se na mail sa nazivom ili slikom pozivnice koju želite, navedite količinu te tekst koji želite. Ne bojte se tražiti više od onoga što vidite na slici! Za Vas možemo naručiti i razne detalje koji će doprinjeti izgledu Vaše pozivnice ili nekon drugog materijala kojeg naručite.


papilon design pozivnice zahvalnice za vjenčanje

Uz pozivnice klasičnih dimenzija 17x12 cm dolaze bijele mat kuverte.

Sve ostale kuverte se naručuju zasebno, a o vrsti kuverte, boji, kvaliteti se konzultiramo sa Vama. Kada dobijemo povratne podatke šaljemo Vam prijedlog ukupne cijene.

Tekst kojeg želite da otisnemo pošaljite nam na mail ili u nekoj vrsti digitalnog dokumenta (word, notepad…) s kojeg možemo kopirati tekst. Svakako dobro pregledajte sve gramatičke pogreške i druge nepravilnosti u tekstu jer za gramatičke pogreške ne odgovaramo. Ukoliko nemate osmišljen tekst za pozivnice i zahvalnice slobodno nam se obratite i rado ćemo Vam poslati tekstove iz naše arhive.

Prije samog tiska tj. narudžbe Vam obavezno šaljemo pozivnicu/zahvalnicu/čestitku u digitalnom obliku da se zajedno uvjerimo kako su svi podaci ispravni te da je izgled onakav kakav treba biti. Nakon ovjere Vi u potpunosti odgovarate za potvrđeni sadržaj iste. Također, nakon Vašeg odobrenja, Vam šaljemo račun. Tek po uplati i/ili potvrdi o uplati računa šaljemo pozivnice na tisak. Ukoliko se radi o iznosu većem od 2.000,00 kn tada se prvo uplaćuje avans od 50% prije tiska te ostatak po završetku.

Moguće je i slanje probnog otiska tj. uzorka! Cijena uzorka je 40 kn/komad i dostava je 20kn. Za uzorak je moguće dobiti samo pozivnice i zahvalnice. Uzorci nisu personalizirani i na njih se tiska tekst koji već imamo u pripremi. Može se izraditi uzorak pozivnice s vašim imenima i tekstom, no tada se (kao i kod izrade pozivnica) plaća grafička priprema 100,00 kuna. Ukoliko se nakon primitka uzorka odlučite za narudžbu tog proizvoda, krajnja narudžba će biti umanjena za cijenu uzorka.

A koji je proces dostave?

Dostavu vršimo putem ekspresne dostave Hrvatske pošte. Paket se priprema za slanje i upućuje na Vašu adresu čim prije nakon tiska.

Cijena poštarine je 45,00 kn za sve gradove osim za grad Zagreb gdje je osobno i besplatno dostavljamo pakete! Vrijeme izrade i dostave je 3-5 radnih dana.

papilon design pozivnice za vjenčanje

Pristupačne cijene

papilon design pozivnice za vjenčanje

Ručni rad

papilon design pozivnice za vjenčanje

Brza isporuka

papilon design pozivnice za vjenčanje

Personalizacija